torstai 13. elokuuta 2009

Muistoja ja uusia kankaita

Kaivelin tänään "vauvalaatikkoani" ja sieltä tavaroista tuli monta ihanaa muistoa mieleen. Harmikseni minun leluistani on säästetty vain nämä lempparit, mutta näitä varjelenkin sitten kovasti. Erityistä hellyyttä minussa aiheutti tuo froteinen äitiyspakkauksen ukkeliini. Hitsi miten söpö. Se on ollut minun äitiyspakkauksessani vuonna -93. Muutkin lelut ovat kyllä ihania.



Kävin tänään ekotallissa. Mukaan löytyi vaikka mitä kivaa. Lähinnä siis uusia kankaita. Ekaksi kaksi retro-verhoa. Näistä vois muokata omaan ikkunaan sopivat tai sitten tuunata niista jotain ihan muuta. Tykkään erityisesti tuosta ruskeasta.Molemmat verhot 0.50e/kpl.



Neljä kivaa tyynyliinaa. Nämäkin olivat ihan kivannäköisiä. Näistä tulee vaikkapa kasseja tai pieniä pussukoita. Tai mitä tahansa. 0.50e/kpl.



Sitten löysin tätä ihanaa lapsi-kangasta. Minulla on tätä jo sinisenäkin. Blogin arkistosta löytyy muistaakseni kuvakin. 1e.



Ja sitten ihan paras löytö. Ihana retro täkki. Tää sama kuosi on ollu mustana jossain 70-luvun äitiyspakkauksen makuupussissakin muistaakseni ehkäpä joku viisaampi osaisi kertoa? Joka tapauksessa tämä on ihana! Hyvässä kunnossa, ei homepilkkuja tai reikiä. Jossain kohtaa olin näkevinäni pientä haalistumaa. 1.50e. Halpa siis! :D



Jossakin vaiheessa muutaman päivän sisällä saattaa tulla pieni tauko bloggailussa muuttokiireiden takia. Mutta palaillaan! :)

11 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Täkki on tosiaan Familonin, samalla kuosilla ruskeapohjaisena on vauvan makuupussi v. 1976-77.
Täkki lienee siten samanikäinen.
Onko täkki lasten kokoa ?

Pipsa kirjoitti...

Ihania löytöjä! Varsinkin tuo täkki on upea.

S kirjoitti...

Ihana peitto ja sitten tuo Sarah Kay-kangas myös=)

Pirteä blogi!

Iida kirjoitti...

Ninnu... Täkki on ihan aikuisten kokoinen. Ja suuri kiitos avusta! =)

Kiitoksia kommenteista =)

Anonyymi kirjoitti...

mulla on ihan samanlainen täkki :) tai niitä on kax olemassa, mut toinen on mulla ja toinen siskolla...aivan ihanat :) muistaakseni vanhempani saaneet kyseiset täkit lahjaksi 70-luvun lopulla...
ihania nuo löytämäsi retrokankaatkin :)
-kaisa

Iida kirjoitti...

Aijaa! Minusta tuo täkki oli niin kiva ja hyväkuntoinen että se kannatti ostaa. Meneehän se vaikka "vilttinä." :)

Iita kirjoitti...

Olisipa minunkin vauvaleluja säilötty! Lukuisten muuttojen yhteydessä kaikki muistot on viskattu menemään, reilua :D
Ihana tuo kieroon katsova koirahelistin! :D

Tia kirjoitti...

Ihania löytöjä, just samanlaisia olis tarttunut mun matkaani jos olis vastaan kirppiksillä tullut=) Samanlainen maku siis=)

Iida kirjoitti...

Iita... Joo uskon että harmittaa! Minua harmittaa jo sekin että muistan monta kivaa lelua jotka on myyty pois. Höh. Joo koirahelistin on aija hauska, ja korvista vääntämällä kääntyy silmät sitten toisinpäin kieroon! :D

Tia... Kiva! Se on kyllä jännä miten joskus tarttuu matkaan kaikenlaista ja välillä taas ei tunnu löytyvän yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Löysin sinut ihan sattumalta, kun olet pikkuserkkuni blogin seuraaja ilmeisesti :) Olin kahteen otteeseen sun kanssa samaan aikaa Metsäkulman kirppiksellä myymässä. Anyway, ihana blogi sulla, varmasti vierailen toistekin! Terkuin Jenni

Iida kirjoitti...

Aijaa! Ompas hauska sattuma! Olen menossa taas sunnuntaina myymään "rojujani" metsäkulmalle! :) Ja kiitos, tervetuloa vaan! :)