keskiviikko 5. elokuuta 2009

Viimeinkin pääsin ompelukoneen ääreen!

Noniin! Otsikkohan kertookin jo mistä seuraavaksi aion kertoa. Ompelin eilen kivan turkoosikukallisen boleron. Siitä tuli ihan kiva, ei se mikään superhieno ollut mutta ihan käyttökelpoinen.

Sitten ompelin ihanasta vanhasta pussilakanasta (aikoja sitten kirpparilta 2e) mielestäni kivan mekon joka menee hyvin myös tunikana.Tykkään tästä kankaasta ihan kamalasti!Tänään onkin sitten käyty Ekotallissa ja tehty mukavia pikku löytöjä. Sinne ilmestyy kyllä ihan joka päivä paljon uutta tavaraa.Kiva kukallinen lakana, kunto ok, 1e. Pääsen taas ompelemaan jotain... ;)
IHANIA vanhoja lastenkirjoja. <3 Näitä oli 3kpl eurolla. Otimme näiden kahden lisäksi jonkin uuden satukirjan.

Kivat vanhat helmikaulakorut. 1e/kpl. Minulla on ennestään tädiltäni saatu valkoinen samanlainen, ja tykkään siitä, joten ostin myös muun värisiä kun sattui tulemaan vastaan.Ja sitten viimeisimpänä ja PARHAIMPANA löytönä vanha emalimuki ihanalla "bambi" kuvalla. Hinta 2e. Tämä on mielestäni tosi kaunis. Tykkään tästä ihan kamalasti! <3

En pääse kirjoittelemaan ainakaan ennen lauantaita. Huomenna on suuntana siis Helsinki ja Madonnan konsertti. Nähään taas!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo tekemäsi kukallinen vihreäsävyinen mekko/tunika! Jäikö kangasta vielä, ja jos jäi niin onko sinulla siihen suunnitelma vai saisiko tilata tunikan XL? :) (tai topin jos kangas ei riitä)
t.Hanna halaakso@uusikaupunki.fi

Niinu kirjoitti...

Toi bambimuki on aivan ihana!
Täällä ollaan nyt vähän kateita...

Iida kirjoitti...

Hanna.. Laitan sulle viikonloppuna sähköpostia, nyt on vähän haipakkaa... :)

Ja bambimuki oliki paras löytö taas vähään aikaan. :)

Iita kirjoitti...

Ihana mekko ja iihana muki! Mikä tuo Ekotalli oikein on? Mahtaa olla hieno paikka, kun tuollaisia löytöjä sieltä saa noin halvalla! =D

Kristiina kirjoitti...

Voi, tuo Bambi-muki on kyllä ihana. Todellisen aarteen olet löytänyt (:

Iida kirjoitti...

Iita, Ekotalli on Kotkassa sijaitseva Sotek-säätiön "kierrätyskeskus." Toimii niin että ihmiset lahjoittavat vanhat "rojunsa" sinne ja Ekotalli myy ne sitten. Yleensä edullisesti. Jos Kotkassa käy, kannattaa käväistä! Sieltä löytyy usein kaikenmoista hienoa tavaraa =)

BellaGodiva kirjoitti...

Upea on tuo Bambimuki! Aivan ihana! Muutenkin olet tehnyt paljon kivoja löytöjä:)