sunnuntai 16. elokuuta 2009

Muumii ja muuta

Tämä saattaakin olla sitten viimeinen kuvallinen kirjoitus ennen viikonloppua. No, aion kiertää viikolla ahkerasti kirppareita joten silloin varmaan löytyy jotakin kuvattavaakin! Mutta asiaan. Perjantaina kiersin neljä kirppistä läpi ja saalis oli surkea. En ole ikinä lähtenyt niin tyhjin käsin, mutten kertakaikkiaan löytänyt mitään muuta paitsi tätä ihanaa Muumi-kangasta. Nämä olivat kaksi vauvan aluslakanaa ja tyynyliinaa yht. 2e. No, ainakin tämä oli kiva ja edullinen löytö, kangas on uudenveroista.Tänään olin myymässä Metsäkulman kirpparilla ja asiakkaita oli tosi vähän! No, jäin onneksi kuitenkin jonkin verran voitolle pöytämaksujen jälkeen. Mukaan lähti ihana Pirkka-kaupanpäällis jojo. Sain sen ystävältäni ilmaiseksi ja se on niin nostalginen. Ah, ihanaKAMALA 90-luku...Ostin myös kivan purkin, eikös nämä ole aarikan? 2e ei ollut mielestäni kauhean edullinen koska purkki ei ollut läheskään priimakunnossa mutta halusin sen silti.
Eräs mukava vanha rouva kyllästyi myymään ja lahjoitti minulle nämä kengät. Apua mitä näillä teen? Tosin, ovathan ne aika suloiset vaikka koristeena. Ideoita?Tiistaina sitten opiskelujen pariin uudessa koulussa. Jännittää hieman. Heippa, palaan koneen ääreen mahdollisimman nopeasti!

3 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Aarikan purkeissa lukee aina pohjassa Aarikka.

Chymos karkkitehdas pakkasi punaisia ja sinisiä Marianne karkkeja ennen punaisiin ja sinisiin kierrepeltipurkkeihin, niitä myytiin esim. laivoilla.

Iida kirjoitti...

Okei. Taitaa tämä versio olla sitten karkkitehtaan versio. Kiitos taas ninnu! No, purkki tuli silti tarpeeseen joten eipä sillä niin väliä... :)

Iita kirjoitti...

Tuo muumikangas on aivan ihana! Muumit on niin kivoja ja symppiksii :) Aikas edullisesti löysit jos kerran oli hyvässä kunnossakiN!