sunnuntai 23. elokuuta 2009

Eka kouluviikko

Viikko menikin vallan mukavasti - ja nopeasti! En ihan tosi ehtinyt kuin UFF:lle ja Fida lähetystorille joista ei kummastakaan lähtenyt mitään mukaan. Kävin kyllä myös jollakin kirpputorilla Vantaalla jossa oli kyllä hieman kummallinen (KALLIS) hintataso. Mutta koulussa onkin ollut tarpeeksi tekemistä yhdeksi viikoksi. Olen jopa opetellut kulkemaan metrolla ja junilla Helsingissä (se ei ollut ennen itsestäänselvyys).


Rahoista suurin osa on mennyt bussilippuihin ja koulukirjoihin. Ajattelin ensi viikolla hankkia sen matkakortin, tällä viikolla en ehtinyt ajatella sitäkään. Vaikka sain ison osan kirjoistani kavereilta, on niihin silti mennyt mielettömästi rahaa. Miksi ihmeessä ne ovat niin kalliita?



Tulin tänään käymään kotona, lähden taas huomenna Helsinkiin. Äitini oli ostanut minulle ihanan Sarah Kay- kouluvihkon. En kyllä tiedä raaskiiko tätä käyttää edes ;) <3



Superihanaa viikkoa kaikille! Koetan palailla koneen ääreen taas mahdollisimman pian. Alan taas bloggailla säännöllisesti heti kun saan oman kämpän. Sitä odotellessa.. kurssitarjottimen tekoa ja läksyjä. Jee.

Ei kommentteja: