sunnuntai 2. elokuuta 2009

Se on sitten elokuu

Ai mikä kesä? No johan se melkein on lopussa. Onneksi olemme saaneet nauttia suhteellisen kivoista ja lämpimistä ilmoista. Elokuu onkin minulla tänä vuonna aivan täynnä tekemistä. En ole saanut asuntoa Helsingistä, joten asun ekat pari viikkoa tuttujen luona. Jospa sitten syyskuun alusta saisin kämpän. Muuten en tosiaan tiedä missä majailisin. No, kyllä kaikki selviää! :D Eilinen meni siis muuttolaatikoiden pakkaamisessa. Kun on nämä Madonnahässäkkäkin ja kaikki koulujen alut sun muut. Huoh! Tuntuu ettei aika riitä millään!!! Tänään onkin ollut aika haipakkaa. Veljellä on synttärit, joten aamu on mennyt kakkujen koristelussa sun muussa hässäkässä.


Kakuista en tiedä, mitä niistä nyt tuli. Toisesta tuli hieman epämuodostunut ja kummallinen suklaakakku,tosin, voiko suklaakakku muka olla pahaa? Noei! Koristelin Dr.Oetkerin (vai mikä se oli?) leivonnaisten/kakkujen koristelugeelillä, joita löysin Citymarketista. Ne olikin aika kätevät!
Sitten tein vielä täytekakun, josta tuli varsin säälittävä hökötys. Sisällä silputtua Pätkistä sekä kermavaahtoa ja vaniljatuorejuustoa. Ehkä siitä tuli ihan syötävää, vaikka se ei päältäpäin olekaan kovin taiteellinen luomus. Tai sitten se nimenomaan on taiteellinen. Hei! Se on tehty ihan suurella rakkaudella!Käytiin tuossa pari päivää sitten Ekotallissa. Löydettiin 50 sentillä kiva Rubikin kuutio. Emppu on tykännyt siitä ihan sikana. Lisäksi Ekotallista löytyi Empun omaan huoneeseen siisti ja kiva työpöytä vain 20 euroa!!! Pöytä oli tosi hyvä kuntoinen!

Eilen käväistiin anttilassakin. Löysin kivaa kangasta, vain 3.99/m. Oletteko muuten huomanneet että ostan kamalasti kankaita mutten ikinä tee niistä mitään. Ei ihan tosi ole ollut aikaa. Kunhan tämä hässäkkä tästä laantuu opettelen ompelemaan kunnolla ja käytän kaikki ihanat kankaat joita olen haalinut. :-)Anttilasta löytyi myös tämä tosi kiva "uusretro" verhokappa. Rakastuin siihen ihan hulluna! :D Hintaa oli 4.90e.MUKAVIA VIIMEISIÄ KESÄPÄIVIÄ KAIKILLE!!! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoi kakkui!!! varmaa paljo vaivaa näit :)<3