maanantai 10. elokuuta 2009

Puuhasteluja sekä fiiliksiä Madonnan konsertista

Madonnan konsertti oli UPEA. Seisoin monta tuntia ensin jonossa, sitten hyvällä paikallani pari metriä lavasta kolmannessa "rivissä" A-kentällä. Ei parempaa paikkaa olisi voinut saada! En jäänyt aivan loppuun asti, sillä kamala päänsärky vei voiton. Höh. No, jäi koko konsertista silti MIELETÖN fiilis. Sain muutamia hyviä kuvia, vaikka laitoinkin blogiin suht epäselvän ja huonon kuvan (en halua kuviani kopioitavan.)Tänään onkin ollut taas kiireinen sunnuntai. Mikä ihmeen rauhoittumisen päivä se sunnuntai muka on? Minulla se on aina melkein kiireisin päivä viikossa! Suunnistimme heti aamusta keskelle kaunista suomen luontoa poimimaan mustikoita. Kymmenen litraa saimme "saaliiksemme" äitini kanssa yhdessä keräten. Että rauhallisessa metsämaisemassa voikin unohtua niin kiireet kuin ajantajukin!

Leivoin myös kakun. Taas. Veljeni loputkin synttärivieraat tulivat tänään, joten pitihän heillekin tehdä jotain syötävää. Hyvää se ainakin oli!Kaiken haipakan välissä ehdin käydä myös Pennikirppiksellä. Mukaan tarttui kiva sydän pussilakana 2.50e sekä ihana BAMSE!!! kangaspala 1.50e. Jeejee! :)

Nyt illemmalla ehdin istahtaa hieman ompelukoneen ääreen ja tekaista pienen kassin sekä kivan esiliinan. :)Koulun alku häämöttää jo. Toisilla nyt alkavalla viikolla, toisilla (kuten itselläni) vasta seuraavalla. Tsemppiä kaikille koululaisille alkavaan vuoteen! Hyvää yötä!

1 kommentti:

Iita kirjoitti...

Vau mikä esiliina! Ja herkullisen näköinen kakku!
Minä kuuluun niihin onnettomiin, joilla alkoi tänään koulu :D