maanantai 3. elokuuta 2009

Kiva päivä


Tänään oli kyllä mukava päivä. Suunnistettiin heti aamusta 7.05 bussilla Helsinkiin kaverin kanssa. Kierteimme kaupoilla ja ostelimme kaikenlaista pientä, jonka jälkeen suunnistimme kauppatorille ja ostimme litran kirsikoita. Nam. Mutta yök. Hintaa oli kyllä 4e/litra mutta pitää sanoa että oli kyllä enemmän pilaantuneita kirsikoita kuin sopivan kypsiä ja herkullisia. Sinne meni rahat hieman taivaan tuuliin. =(


Kampista Accesorize(mitensekirjotetaan??)-liikkeestä löytyi IHANIA tarroja. 1.90e per arkki. Hitsi, niitä oli pakko ostaa pari arkkia! Varsinkin supersöpöt maatuska-tarrat oli kyllä ihana löytö.



Myös kivat "kohokuvio" eläintarrat ihanissa väreissä lähtivät mukaan! Nyt tekisi vain mieli päästä askartelemaan ja keksimään tarroille käyttöä! ...Jos niitä nyt raaskii käyttää ;)



Ja kuten varmaan jo arvaatte, kävin tänään (taas vaihteeksi) Ekotallissa. Tällä kertaa mukaan lähti kiva vanha Mikkihiiri-lamppu pikkuveljelle 3e.



Sekä aivan ihana "viidakko" kuosinen pussilakana. Ei vaikuta sekään ihan uudelta. :P Blogger (tai minä) törttöilee ja en saa kuvaa oikein päin, en sitten millään.



IHANAA ELOKUUTA!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkään noist silmälaseist<3

Iida kirjoitti...

Kiitti... Nii miäki! ;)

Tiiainen kirjoitti...

Voi! Minulla oli pienenä just tommonen lamppu <3
Vallan ihana blogi sinulla--

Iida kirjoitti...

Tämä lamppu palvelee nyt pikkuveljeni lukuvalona. =) Kiitos! Kävimpäs vierailemassa sinun blogissasi ja se oli kanssa tosi ihana! =)

AnNiNa kirjoitti...

Mulla oli tollanen lamppu, mut luovuin siitä, kun se kuumeni tosi paljon. Pelkäsin että joskus löytyy seinästä vielä mustana ja kärähtäneenä....