sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Pitkästä aikaa

Jos en olisi näin tavattoman huonomuistinen muistaisin kirjoittaa blogiin useammin. No, nyt kirjoitan! Kaikennäköistä on tapahtunut viikon aikana. Olen taas töissä hoitamassa niitä kahta ihanaa tyttöstä. Yhtenä iltana sitten sain idean tehdä heidän barbienukeilleen hieman vaatteita. Niille syntyi muunmuassa nämä hassut rantavaatteet. Laukussa pyyhe, of course! Tytöt tykkäsivät ihan kamalasti, ja päivä kuluikin sitten barbieleikkien merkeissä.



Olen myös, tottahan toki, tehnyt vähän löytöjä Ekotallista. Kaksi kivaa pöytäliinaa. 1e/kpl. Varsinkin tuo vihreä on niiiiiiin retro ja niin kovin ihana. Nyt puuttuisikin enää se pöytä!



Ekotallista myös lisää näitä kivoja retromukeja! Kolme punaista ja kaksi vaaleanpunaista. Hinta näissä oli 50snt/kpl. Ostin kaikki mitä löysin. Nyt näitä on sitten kuusi minulla. Kun esittelin joskus aikoja sitten sitä yhtä oranssia. Ihanan värikästä.



Tässäpä kaikki suurinpiirtein tältä erää. Loppuun vielä kuva äitini ostamasta ihanasta puusta tehdystä vanhasta hepasta, joka löytyi Ekotallista hintaan 3e.




Yritän kirjoitella vähän useamminkin! Heippa! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootpas löytän taas kaikkee kivaa :) t.petteri :D

Anonyymi kirjoitti...

aww mä niin tykkään tästä sun blogistas <3

Iida kirjoitti...

Kiva että pidätte! :)