perjantai 10. heinäkuuta 2009

Mikä löytö!

Tein tänään ehkä parhaimman löytöni ikinä! Bongasin Ekotallista vanhan Hugin kompakt- merkkisen ompelukoneen! Värikin ihana vihreä. Tämä tosiaan on retro! Köyhdyin tästä hankinnasta tasan 5 euroa. Eli siis sain tämän iiiiiiihanan täysin toimivan ompelukoneen älyttömän halvalla. Tämä sattui sopivasti, päivittelin nimittäin juuri eilen sitä, etten omista omaa ompelukonetta. No nythän omistan! Ja hieno onkin!Säilytykseen todella kätevä kelta-ruskea salkku. Sisäpuolella ah, niin ihanaa kukkakuosia. Nam!
Uusia kankaitakin on tullut haalittua. Punainen kukallinen tyynyliina Pelastusarmeijan kirpputorilta 0.50e, vaaleansininen lasten pussilakana ihanilla kuvilla 2e sekä hauska, keltainen verho Ekotallista 1.50e. Ehkä keksin näistä jotakin kivaa ommeltavaa. Ainakin verhosta ja tyynyliinasta kaavailin kauppakasseja tai meikkipusseja. Pussilakanasta voisi, jos löytäisi kivat ja helpot kaavat, tehdä vaikka jonkinlaisen tunikan. Tulis aika persoonallinen. :)Ekotallista lähti mukaan myös hauskat muovipurkit. Pienempi 0.50e ja suurempi 1e. Näihin ajattelin laittaa ompelutarvikkeitani, kunhan saan nämä pestyä. Purkin avatessa ilmoille lemahtaa ihan kamala valkosipulin haju. Hyihyihyi. Muuten tosi kivat purkit.Ja vielä löysin kivan söpön pikku laukun Ekotallista, hinta 1e. Se oli niin pienen ja yksinäisen näköinen, että oli pakko korjata mukaan. ;) Tykkään kaikenmaailman pikku laukuista, niitä ei koskaan voi olla liikaa!Tässä nyt taas päivän tärkeimmät kuulumiset. Lämpimiä ilmoja ja hauskaa kesää! Nyt minä lähden ompelemaan...

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Moi, ihan pakko kommentoida kun tuon sinun ompelukoneesi näin. Itse nimittäin löysin ihan samanlaisen roskiksesta! Salkku on samanvärinen, mutta itse kone on vain oranssi. Lisäksi löysin kirpparilta joskus samanlaisen 5 eurolla, se ompelukone oli punainen. Aika jännä, että niitä on noin kivoissa väreissä. Näytin sitä joskus yhdelle ompelukonekauppiaalle, ja hän kehui sitä hyväksi koneeksi. Pitäis ehkä vaan opetella ompelemaan, kun kerran pelit ja vehkeet on! Ompeluintoa!

Iida kirjoitti...

Oi! On kyllä ihana väriläiskä tuollainen ompelukone. En tiennytkään että niitä on muitakin värejä. Mielestäni on kyllä ollut oikein hyvä ja toimiva kone. :-)