perjantai 24. heinäkuuta 2009

Valokuvia

Valokuvista tulee paljon iloisia muistoja mieleen. Selasin tänään valokuvakansiotani ja löysin sieltä muutamia kivoja kuvia vuosien varrelta. Ajattelin kertoa teille muillekin muutamia mukavia muistoja.

Ensimmäisessä kuvassa olen minä kolmivuotiaana. Onpa siitäkin jo aikaa... Samaisessa kuvassa on ollut kaksi vuotta nuorempi veljeni ylläni olevassa postilaatikossa. Hänet on leikattu tästä "nettiversiosta" pois. ...Vaaleanpunaiset kurapöksyt hmm... yök. :D Ovathan ne ihan söpöt mutta... Ei ole ihan minun värini tämä "ällövaaleanpunainen."



Seuraava kuva on Pariisin Disneylandin matkamuistokaupasta heinäkuulta 2007. Kuvassa siis Emppu. Kävimme Pariisissa sekä Disneylandissa myös vuonna 2008. Niitä reissuja en taatusti unohda! :-) Tämä kuva tuo aina mieleeni Disneylandin hurjat vuoristoradat ja ihanat seikkailumaat. On muuten todella hieno kokemus, kannattaa ehdottomasti käydä!



Sain koulutehtäväksi 8-luokan lopulla kerätä kasvion; joko digitaalisena tai kasvit prässättynä. Päätin valita digikasvion. Hieno siitä kyllä tuli, vaikka itse sanonkin. Kuvausreissuilla rannalla, metsässä ja erilaisissa paikoissa tuli vastaan vaikka ja mitä. Esimerkiksi sain ikuistettua suloisen "poseeraavan" sisiliskon aivan läheltä.



Olen pureskellut kynsiä ehkä parivuotiaasta asti. Viime syksynä päätin sitten ottaa rakennekynnet. Ne olivatkin ihanat! Sain ensimmäistä kertaa elämässäni lakkailla ja koristella kynsiäni. Pureskelu loppui siihen. Keväällä kuitenkin jostain syystä en enää käynyt uusimassa kynsiä, ja saman pureskelu alkoi salamana uudelleen. Ja taas ovat kynteni maailman rumimmat ja lyhimmät. Haikeana katselen noita kynsiä...



En nyt tällä kertaa jaksa laittaa enempää kuvia. Ehkäpä joskus taas! :-) Ihania kesäpäiviä teille. Ja kommentoikaahan välillä, siitä saa kummasti "lisävoimaa" kirjoittamiseen!

Ei kommentteja: