sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Kivaa pikku näpertelyä

Uusi ompelukone pääsi heti käyttöön. Leikkasin ja ompelin koko eilisillan vanhoista jämäkankaista ja vaatteenriekaleista meikinpuhdistuslappuja. Puhdistuksen jälkeen laput voi heittää pesukoneeseen ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Ekologista ja taloudellista. Laput ovat söpön värikkäitä. Tänään ompelin myös vanhoista pyyhkeistä sekä myöskin jämäkankaita käyttäen hieman suurempia kasvojen puhdistuslappuja niin, että toiselle puolelle tuli pala froteeta ja toiselle pehmeämpää kangasta. Froteisella saa kivan kasvokuorinnan saman tien.



Tänään keksin sitten alkaa väsäämään helmistä kaikennäköistä pientä kivaa. Tuli avaimenperiä ja kaulakoru. Tein myös mielestäni aika söpöt korvikset. Ne pääsevät ainakin käyttöön mahdollisimman pian!



Tein myös hauskan edellisten korvisten kanssa sopivan kaulakorun, jossa on pieniä ja keskikokoisia puuhelmiä sekä suuria (ja painavia!) puisia askartelupalloja. Tämä hökötys näyttää kaulassa ihan kivalta jopa. Voisin sitäkin pitää jossakin joskus.


Askartelu ja muu näpertely on kieltämättä tosi hauskaa! Aika kuluu kuin siivillä. Toivottavasti kaikki muutkin ovat keksineet hauskaa tekemistä kesäpäiviin, jos lomailu ja laiskottelu alkaa jo kyllästyttää. =)

Ei kommentteja: