maanantai 13. heinäkuuta 2009

Paljon uusia löytöjä

Tässä tulee oikein kuvapläjäys. Kävin tänään taas kaupoilla. Anttilasta, Tiimarista sekä Ekotallista lähti kaikennäköistä kivaa mukaan.

Tiimarista selvittiin 1.85 euron maksulla, vaikka mukaan tarttui vaikka mitä, kiitos -90% alekorien! Kivoja postikortteja kuorineen hintaan 0.20e/kpl. Oli niin hauskan näköisiä ja värikkäitä kortteja että pitihän niitä nyt muutama ostaa, kun olivat niin edullisiakin.Tiimarista ostin myös skräppäystarvikkeita. Viimeaikoina ei ole pahemmin tullut skräppäystä harrasteltua, johtuen kuvien puutteesta. Pitäisikin tilata niitä uusia kuvia jo, muttakun ei muista niin ei muista. Edullisesti kuitenkin nämä tarvikkeet 20snt/kpl. ("Boordeja" tule 2kpl/pkt)Anttilasta löytyi tosi kivoja kankaita edullisesti. Nyt on katsokaas ompeluvimma iskenyt, ja tekisi mieli ommella koko ajan... Kunhan löytäisin kivoja ja mahdollisimman yksinkertaisia ja helppoja ohjeita. Valko-keltainen pallokangas 3.99/m sekä tummanlila kuviokangas 2.50/m. Ostin molempia kaksi metriä, mitähän näistä keksisi... Ideoita? :)Anttilan poistojämäkorista tein kanssa ihanan kangaslöydön. Valloittavan söpö pöllökangaspala, joka oli jopa suhteellisen iso, 90cm, maksoi 1.5e. Olihan se nyt ostettava, kun oli mielestäni niiiiiiiiin ihana. Ja edullinen.Sitten vuorossa Ekotallin löydöt. Tajusin muuten tänään että olen oppinut penkomaan ja löytämään kirpputoreilta ja vastaavista paikoista aivan eri lailla kuin ennen. Ensin virkattuja liinoja, joilla koristelen kun teen esim. laukkuja. Tulee aika hauskan näköisiä, ja hyvä niin! Molemmat liinat 0.50/kpl.Nappeja, nappeja, nappeja. Ekotallista ostin paljon kivoja nappeja. Koko alla oleva satsi maksoi tasan euron. Kivoja vaikkapa laukkuja tehdessä. Mitähän kaikkea näistäkin vielä keksisin...Ostin myös kaksi miesten suurikokoista kauluspaitaa. Hinta 1e/kpl. Löysin vanhasta Suuri Käsityö-lehdestä ohjeen, jossa tuunataan miesten kauluspaidasta kiva naisten yöpaita. Ajattelin kokeilla.Lisäksi vielä ihania kankaita. Alin keltainen on sohvatyynynpäällinen tai vastaava, viidakkokuosi taas lasten pussilakana ja sydänkuosi on ilmeisesti lasten lakana. Hauskoja värejä ja kuoseja. Alin keltainen 0.50e, viidakkopussilakana 1e ja keltainen sydänlakana 0.50e.Tässäpä kaikki taas tältä erää. Nyt ajattelin (vaihteeksi) mennä vähän tuonne ompelukoneen ääreen, jahka keksin, mitä tänään tekisin. Heippa! :)

2 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Oij mitä ihanuuksi! Muistatko missä SK:n numerossa on tuo kauluspaidasta yöpaidaksi ohje? :)

Iita kirjoitti...

Moikka! Olin jo pari viikkoa sitten kysellyt SK:n numeroa, josta löytyisi tuo ohje kauluspaidan tuunaamiseen. Tänään yritin etsiskellä kirjastosta muttei osunut silmään, muistaisitko lehden numeroa? =)