perjantai 12. kesäkuuta 2009

Skräppäystä ja uusia vaatteita

Tänään julkaistiin yhteishaun tulokset. Olin enemmän kuin riemuissani huomatessani päässeeni ilmaisutaidon lukioon. Ihanaa. Koko päivä on kulunut hymyssä suin. Maanantaina lähden sitten varmistamaan opiskelupaikan. Nyt alkaakin operaatio etsitään Iidalle asunto. Huhhuh!

Taas on shoppailtu! Ostettiin Empulle todella hieno Name It:n sinivihreä collegehuppari. Emppukin rakastui siihen ensinäkemältä (ihme, sillä minulla ja hänellä on erittäin erilainen vaatemaku.) Tämä ihanuus oli Lasten vaatekaapissa tarjouksessa, hintaan 10€. Pakkohan se oli ostaa.Ostin muuten itsellenikin paidan. Prismasta löytyi 9.90€:llä todella kiva mustavalkoinen, kukallinen paita. Se oli niin edullinen, ja vieläpä erittäin hauskan näköinen joten tulihan se ostettua. Varsinkin vyön kanssa se näyttää tosi kivalta (vaikkei kuvassa näytäkään kummoiselta.)Kuvio kuitenkin on mielestäni tosi kiva...Illalla keksimmekin skräpätä pitkästä aikaa. Kaikenmaailman tilpehööriä sitä onkin muuten kertynyt. Ja aika siivoaminenhan niissä aina on. Kun tahtovat vallata koko keittiön. Sain tehtyä aloitussivun uuteen kansiooni johon aion kerätä kaikki lukiomuistoni. Toivottavasti muistan! :)Hyvää yötä!

3 kommenttia:

isa kirjoitti...

heei (: kivaa lukee tät sun blogii se on mul kirjanmerkeis kotikoneel :p toivottavast pääsen joskus sun lukio kansioo :D <3

isa kirjoitti...

meen muuten ite huomen hietsun kirppikselle käymää. toivottavast löydän aurinkolasit (:

noora kirjoitti...

ojj on se hienoo... voit sit olla tuleva salkkaritähti :'DD
koulu oli varmaa iihan toista luokkaa ku meijän pikku koulu.