maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kyllä kesä on kiva!Saimmepa (vihdoinkin) ihanan helteen! Säätiedotuksen mukaan on meille luvassa monta aurinkoista päivää peräkkäin. IHANAA. Kesä sai minut niin hyvälle mielelle, että teki mieleni kirjoittaa blogiin; vaikkakin ilman ihmeempiä "syitä". Tarvitseeko kaikkeen aina syyn? Kuvassa on superihanat espriten (muovipohjaiset) puukengät. Nämä jos jotkut tuovat kesän minulle!Päivä on kulunut hymyssä suin. Aamulla suunnistimme rantaan mattopyykille. Ehdin tosin sitä ennen aloittaa lukemaan Leena Lehtolaisen kirjaa Viimeinen kesäyö. Kirja on täynnä lyhyitä novelleja. Kesällä jaksaa lukea dekkareita ja muita jännittäviä kirjoja. Talvet taas on pyhitetty romanttiselle kirjallisuudelle. :)

Kuvassa on mummini IHANAT aurinkolasit, joita sain lainata. Kyllä kelpasi kulkea nuo aarteet päässä!

Mattojen pesu-urakan jälkeen Emppu puhalteli saippuakuplia ja minä (vihdoin ja viimein) otin kuvan rakkaasta silmäterästäni. Peugeot Vivacity 3. Ajettu hieman yli 1000 km. :)

En ehkä ole maininnut, mutta rakastan suomalaisia elokuvia. Siis näitä uusia 2000luvun elokuvia. Suosikkeihin kuuluvat mm. hauska Nousukausi sekä erittäin ihana elokuva Sudenvuosi. Suosittelen katsomaan molemmat. Eilen lainasin sitten V2 Jäätynyt enkeli- sekä Ganes- elokuvan. Varsinkin Ganes oli hauska ja yllättävän hyvä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno kuva sun skobost ; D

isa kirjoitti...

IHANAT NOI AURINKOLASIT!<3 ostin ite just sillon hietsusta vähä saman tyyliset mustat :p