perjantai 19. kesäkuuta 2009

Shoppailua

En ole moneen päivään kirjoitellut. Sori. On vain ollut kovasti kiireitä, laiskuuttakin osaksi. Nyt päätinkin sitten kirjoittaa monen päivän tapahtumista ja hankinnoista.

Kävimme maanantaina Helsingissä varmistamassa lukiopaikkani. Koulu vaikutti todella kivalta, ja odotan innoissani sen alkamista! Ihmiset siellä olivat todella avoimia ja mukavia. Tuli erittäin viihtyisä olo. Tulen varmasti viihtymään.

Helsingissä kun kävi, oli tietysti pakko myös hieman kierrellä kaupoilla. Kauheasti en mitään löytänyt, lähinnä mukaan tarttui tämä IHANA Indiskan uusretro mekko sukulaisten rippijuhlia varten. Jotenkin olen vain niin hulluna näihin kuoseihin ja väreihin.
Toissapäivänä kävimme äidin kanssa Anttila-keskuksessa, ja löysin Hemtexistä kaikenlaista pientä ja söpöä. Kaikkea en toki raaskinut ostaa, mutta ostin kolme kankaista pöytätablettia, sopivat nimittäin kivasti pöytäliinoiksi pienille pöydilleni. Värit ja kuvat olivat (taas) aivan yli-ihania. Ostin siis kaksi noita hedelmä-kuviollisia ja yhden lehtiaiheisen.Hemtexistä myös MIELETTÖMÄN suloisen Bamse-pyyhkeen. Rakastuin. Hintaa tällä oli vain 9.9oe, vaikka luulen kyllä, että olisin halunnut tämän hinnalla millä hyvänsä. Nams. Pakko vielä lisätä kuva tästä söpöläisestä. Kyllä nyt kelpaa mennä rannalle (kunhan saataisiin rantakelejä...)!Tässä olivat taas tärkeimmät kuulumiset. HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE! <3>

1 kommentti:

Rosa. kirjoitti...

Tuo mekko on ihan älyttömän ihana! Ihanan pirteät värit, ja kuviointikin on älyttömän hieno. Kyllä mullekkin kelpais tollanen varsinkin jos säät olis vähän paremmat niin jonkun ihanan mekon kanssa olis ihana heilua missä tahansa.

Ja tuo pyyhe on niin suloinen! Kiva oikeasti lukea hyvää ja värikästä tekstiä (kuvat varsinkin tuovat ihanaa värikyyttä koko ulkoasuun)ja hyviä juhannuksia sulekkin (: