keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Kiireinen kesä

Moikka!
Olen ollut kiireinen, osittain ehkäpä myös laiska, enkä ole oikein jaksanut tai edes ehtinyt kirjoitella blogiin. Kesä on alkanyt töiden merkeissä, huh! Kaksi pientä tyttöä työllistävät yllättävän paljon. Mielikuvitukseni ja luovuuteni on joutunut kovalle koetukselle keksiessäni tekemistä. On maalattu leppäkerttuja ja muita ötököitä kivistä, käyty rannalla, leikkipuistossa, piirrelty ja leikitty pihalla. Huomenna lupasin lakata tyttöjen kynnet. Saa nähdä mitä muuta kivaa keksimmekään... :)

Kirpputorilla ja Ekotallissakaan en ole unohtanut käydä. Olen taas tehnyt söpöjä ja hauskoja pikku löytöjä. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni löysin Pennikirppikseltä ostettavaa; sinivalkoraidalliset, superihanat lappuhaalarit hintaan 2€. Ihastuin ja rakastuin samantien nähdessäni ne. Ovatpa olleet jo kaksi päivää minulla käytössäkin. Ihanat! Tällaisia olen etsinyt.Ekotallista on myös tehty löytöjä! Hauskat, oranssikukalliset kahvikupit 2kpl yhteensä 1€. Nämä ovat söpöt. En tiedä, mihin näitä astioita kerään, mutta eiköhän niille jossain vaiheessa tule käyttöä. (Kenties aika pian??)Kuppien lisäksi Ekotallista löytyi myös oikein hauska ja retro vaaleanpunainen muovikori. 50 senttiä oli hintana, joten olihan se nyt sitten ostettava.

Löysin myös IHANAN kaulakorun, jossa oli punaisia ja valkoisia omenan muotoisia lituskoja "helmiä" (vai miksikä niitä voisi kutsua...?) Hintaa tällä oli 1,5o€. Se on ja niin mahdottoman retro. Hohhoijjaa! Voisin vähän yrittää hillitä tätä kirpputoreilla käyntiä ja ostovimmaa... Muttakun ne on NIIN ihania. :)

4 kommenttia:

isa kirjoitti...

tykkään noist oranssikuvioisist mukeist ja lappuhaalarist (: kivoi löytöi pitäs itekki käydä kirppareil hesas<3

Iida kirjoitti...

:) Miäki tykkään! ;) Joo helsingis on vähä laajemmat valikoimat ku tääl peräkyläs :p

hippimamma kirjoitti...

Aivan ihana tuo muovikori <3 kunpa löytäisin tuollaisen Nuppuselle ja Porkkanaiselle :) Minulla oli tuollainen enne kuin menin kouluun. Punainen.

Iida kirjoitti...

Hippimamma... On kyllä hauska kori kieltämättä. Niitä aina sillointällöin näkyy kirppiksillä, olen muutamaan otteeseen bongannut. :)