tiistai 26. toukokuuta 2009

Uusia hankintoja

Tämä(kin) päivä sujui mukavasti kirppareilla kierrellen. Mukaan jäi taas jotain kivaa. Tänään itseasiassa tosi kivaa. Sattumalta juuri eilen katselin netistä retroastioiden kuvia ja harmittelin kun niitä on välillä niin vaikea löytää. Tänään sitten bongasin kirpparilta ihanan retron lasin muovi "telineineen" (miksikä sitä nyt sanottiinkaan, dementia iski). Se oli halpa (vain 0.60€) ja täydellisessä kunnossa. Pakkohan se oli ostaa! Mihinköhän ihmeeseen vielä joudun näine aarteineni joita kertyy ihan liikaa.



Lisäksi löysin pari virkattua liinaa joista äiskä väsäilee pieniä penaaleja, meikkipussukoita sun muita. Niin ja tietysti retrokeltaisen hihattoman villapaidan. Jee.

Ekotallista tein eilen ihanan löydön. Vanha, ehkä 70-luvulta peräisin oleva vihreä Rukka-sadetakki. Hintaa ruhtinaalliset 2€. Sadetakki oli todella siistissä kunnossa; ei reikiä tai suurempia tahroja. Ei myöskään suurempia kulumia. Koko on 44, harmillista. Ei se silti käyttöä estä, ei! ;)



Tänään valmistui myös siitä retrokankaasta tehty mekko. Hamehan siitä piti tulla muttamutta... :) Silti se on superihana. Ihailin tänään vielä niitä löytöjä, joita tein eilen mummilta. Olen ihan hurahtanut kaikkeen vanhaan ja retroiluun! Kääk! Nämä uusretrot kuosit ja vaatteet, varsinkin lasten, ovat myös huippuja! Niitä alkaakin löytyä lähes joka kaupasta.

Ps. Monta päivää peruskouluu? ;)

Ei kommentteja: