maanantai 28. joulukuuta 2009

Kaikennäköistä kivaa

kirpputorista joululahjoihin!

Kävin tänään kaupungilla kiertelemässä. Poikkesin Pelastusarmeijan kirpputorille, josta ei kyllä löytynyt yhtikäs mitään! Fidalta taas tein kivoja löytöjä. Sarviksia! Ruskeat mukit 0.50e/kpl, oranssi ja keltainen syvä lautanen 1e/kpl ja punainen "alusta" 1e. Kaikki olivat suhteellisen hyvässä kunnossa.



Jyskistä harvoin löytyy mitään kovin kivaa. Eilen tein sieltä kuitenkin hauskan löydön, retrohenkinen pöytäliina 5e. No, koska minulla ei niin suurta pöytää ole, jolle tämä liina kävisi, ajattelin pistää sen päiväpeitoksi sänkyyni. On kuitenkin sen verran suuri liina että sopii vallan mainiosti myös tähän tarkoitukseen.



Tänään kaupungilla ollessa kipaisin myös Eurokankaassa. Mukaan lähti hauskaa pallotrikoota, josta olisi tarkoitus väännellä hupsut haaremihousut itselleni, kunhan tässä joku päivä ehtisin ja jaksaisin.



Sitten niihin joululahjoihin! Sain kaikenlaista hyödyllistä kuten supersöpöt salaattiottimet, salaattikulhon, paistinpannun sekä muutamia muita tarvikkeita kotiini. Jee! Tykkään paljon enemmän hyödyllisistä ja käytännöllisistä lahjoista joita tarvitsee kuin turhasta krääsästä jota kerääntyy nurkkiin. Hauskin lahja oli mielestäni Nuuskamuikkunen -palapeli, jota on jonkin verran jaksanut jo ahertaakin, tosin äitini pienellä avustuksella. Palapelin rakentaminen on kuitenkin kivaa ja mukavaa lomapuuhaa.



Uusi vuosi lähestyy! En tiedä, ehdinkö enää bloggailemaan ennen sitä, joten haluan toivottaa

ERITTÄIN ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2009!

2 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Hauska sattuma, meinasin juuri viime viikolla ostaa samaisen pöytäliinan jyskistä ja samaista trikoota eurokankaasta! :D
Tuo palapeli näyttää aika haastavalta noiden yksiväristen osuuksien takis :S!

Iida kirjoitti...

Haha! :D Meillä on mitä ilmeisemmin samanlainen maku ;) Onhan se aika haastava, mut hei, elämä on!