tiistai 22. joulukuuta 2009

Retroja kirppuja

Kävin viime lauantaina ja sunnuntaina kirppareilla Kotkassa. Tälläkertaa myös aina niin rojukasana pitämältäni Pennikirppikseltäkin löytyi jotain. Kävin myös Apen kirppiksellä josta tein superihania löytöjä. Ja tässähän niitä tulee!

Ihana sydänpeltipurkki 1e ja tarjotin 3e. Ihanan jouluisia! Rakastan peltipurkkeja. Eikä niitä todellakaan voi olla liikaa.Vihdoin, pitkän etsimisen jälkeen löysin näitä ihania Aarikan purkkeja, oikeinpa kolmin kappalein. Punainen ja oranssi superhalvalla 1e/kpl ja vihreä hieman isompi purkki 5e. Varsinkin vihreä purkki on oikein hyvässä ja siistissä kunnossa joten sellaisesta jopa viitsii maksaakin hieman enemmän vaikkakin kirpputorilla en hirvittäviä summia usein olekaan valmis pulittamaan.Löysin myös pitkään etsimiäni Sarviksen mukeja. Aina on ollut joko liian huonokuntoisia tai kalliita. Nyt ostin 2e/4kpl. Tykkään ihanan pirteistä mukeista.Ja viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä ihana löytö! Lisää retrolaseja! Minulla on näitä jo aivan hirveä kasa. Nyt löysin neljä kappaletta keltaisia, joita minulla ei ennestään ole, 1e/kpl.Tässäpä taas kirpustelut tältä erää. Näihin kahteen reissuun olen hyvin tyytyväinen. Vaikka ostin suhteellisen vähän, löysin juuri sellaisia esineitä, joita minulta puuttuu.

Muutama päivä jouluun...!

4 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Ihania löytöjä, jälleen kerran! Meitä Porilaisia ei kyllä kirpputoreilla hellitä, täällä kun kaikki kirpparit ovat lähes kaatopaikkoja!
Nuo Aarikan purkit ovat ihan superhienoja!

n i n n u kirjoitti...

Ihana tuo puna-valkoinen aarikka, taitaa olla vähän harvinaisempi väri, en ole ainakaan missään nähnyt, en edes vanhoissa lehdissä.

Iida kirjoitti...

Oi, sittenhän olikin vielä parempi löytö. =)

Hyvää joulua kaikille lukijoille!

AnNiNa kirjoitti...

Toi sydänpurkki ja tarjotin on ihanat, haluaisin löytää just tuollaiset....