maanantai 7. joulukuuta 2009

Joulun odottelua

Mistä tietää että Joulu on tulossa...

lämpimistä varpaistamakeasta suustakoristellusta kodistakerääntyvästä pikku tilpehööristäpuhtaasta tuoksustaJoulu tulla jollottaa nopeaa vauhtia. Kiirettä tuntuu pitävän. Onneksi välillä on aikaa tunnelmoida kynttilöiden valossa enkelikarkkeja maiskutellen.

Joulunaikaan kuuluvat itselläni myös monenlaiset tapahtumat. Kävin sunnuntaina Eettisillä joulumarkkinoilla vanhalla ylioppilastalolla. Sieltä mukaan tarttuivat kesää odottelemaan "Yksi auto vähemmän" -tarrat sekä kiva "Pyöräily on pop" -pinssi. Ostin myös OleHyvän ekologista ja hyvää nokkos-yrtti shampoota. Turveshampoo ja pyykinpesuneste löytyivät jo ennestään kaapin uumenista.

Tänä vuonna joulukuu on alkanut itselläni myös hieman ikävissä merkeissä. Oikea alaviisuri tulehtui pahasti noin viikko sitten. Eihän siinä auttanut muu kuin lääkäriin mennä. Helpotukseksi sain tulehduskipulääkkeitä sekä desinfioivaa suuhuuhdetta ja nyt on hammas rauhoittunut. Päätettiin sitten varata aika poistoon samoin tein, ja ensi maanantaina se on siis edessä. Apua!

Kaikesta huolimatta toivottelen oikein rauhallista ja mukavaa Joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja: