lauantai 21. marraskuuta 2009

Taas on kirppistelty

Kuten otsikosta voi päätellä, taas on tehty pikkuisia löytöjä. Ekotallissa siis eilen pääsin vierailemaan, tuo kun ei ole viikonloppuisin auki, joten aika harvoin olen Kotkassa niin aikaisin perjantaina että ehtisin. Mutta nyt ehdin, jes. Söpöjä tyynyliinoja, 0.50e/kpl.


No mutta, saiskos olla voita? Kiva muovipurkki voille, samaa sarjaa kuin taannoin huutiksesta ostamani rasia. Tämä oli jotenkin niin kovin hauska. Ehkä, pienesti käytön naarmuja, mutta hinta vain 0.50e! Mukava retro-löytö.Tähän väliin voisin nyt kertoa että sain vihdoin ja viimein oman asunnon. Tai no, HOASin soluhan tässä on kyseessä mutta silti! Pääsen ihan itse sisustamaan oman huoneeni ja vihdoinkin on vakituinen asuinpaikka, ja vielä suosistulta ja kivalta asuinalueelta.

Ekotallista löytyi siis kaksi Plastexin muovimukia erittäin retroissa väreissä yht 40snt! Tästä sainkin hauskat värikkäät mukit uuteen kämppään.Löysinpäs vielä kivan vihreävalkoisen pussilakanankin hauskalla kuviolla, 2e. Minulle on muuten kertynyt aivan kauhea kasa vanhoja kankaita, ja ajattelinkin joku ilta ottaa oikein urakaksi ommella itselleni uusia vaatteita ja muuta mukavaa. En vain tiedä koska tämä ilta tulee olemaan. Itseni tuntien voin sanoa että tähän iltaan on vielä paljon aikaa. :DPalaillaan, viimeistään muuttohommien loputtua jos ei aikaisemminkin.

3 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

ihania löytöjä ♥

Sunsku kirjoitti...

oijee! Laita sit siitä huoneestas kuvia :D.


Nyt tekee mieli mennä kirpparille...

TulevaRouvaM kirjoitti...

Minulla voisi olla jotain kiinnostavaa blogissani (http://tulevarouvam.blogspot.com/2009/11/retro-etsii-kotia.html)