lauantai 14. marraskuuta 2009

Punaista

... ja vähän muitakin värejä! Nyt tulee siis iso kasa kivoja kirpparilöytöjä. Eli tosiaan punaista tuli nyt hamstrattua, liekö sattumaa vai onkohan kohta saapuvalla joululla osuutensa asiassa... Punainen kukkapöytäliina 0.40e, ihanat sydän-glögilasit 0.50e/kpl, kiva possupurkki 0.70e ja taas näitä ihania retrolaseja 0.30e/kpl, ruskea sarviksen purkki 1e. Kaikki nämä Tikkurilan kierrätyskeskuksesta. Kuvassa myös kaks Sarviksen perhospurkkia jotka löytyivät Kallion Samaria-kirppikselta hintaan 2e/kpl. Pakkohan ne oli sitten saada. :)Ja vielä lähikuvaa possupurkista, rakastuin siihen ihan totaalisesti!Tikkurilan kierrätyksestä mukaan lähti myös kolme kivaa retrohenkistä tyynyliinaa 0.50e/kpl.UFF:n "alepäiviltä" tuli myös tehtyä löytöjä. Kiva värikäs villapaita kylmän talven varalle, 2e.Aivan mielettömän ihana retro-verho, 3e. Tämä oli paras löytö pitkiin aikoihin. Harmikseni kuva vääristää hieman ihania värejä.Tässäpä taas tältä erää, mukavaa joulun odotusta! :)


8 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Ihan samasta verhokankaasta on meillä makuuhuoneessa verhot. On toisaan nätti kangas.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tuo ekassa kuvassa näkyvä pöytäliina ruskeana, mutta itse olen pitänyt sitä verhona. Ehkä noita on verhokokoisina ja pöytäliinoina, mutta taidampa itsekin ottaa tuon kaapista keittiön pöytään kokeiluun. :)

Iida kirjoitti...

Aijaa! Tämä yksilö tosiaan on pöytäliina. Verhot ovat varmaan kyllä tosi söpöt myös. :)

pikkukiiski kirjoitti...

ihania löytöjä ♥

Tiiainen kirjoitti...

Ihana verho, haluun kanssa jonkun tommosen makuuhuoneeseen (ja sitten koristetyynyt samaa kuosia). Ite en löytänyt UFF:n tasarahapäiviltä mitään, taisin olla liian myöhään liikeellä.

Iida kirjoitti...

Se on aika tuuripeliä noiden UFF:n tasarahapäivien kanssa. Joskus löytyy vaikka mitä, toisinaan sitä tuntuu ettei mitään kiinnostavaa ole tarjolla. Toivottavasti ens kerralla on parempi tuuri :)

TulevaRouvaM kirjoitti...

Jos noita retromukeja -joita sinulla on punaisena - vielä kaipailet niin näin tänään Malmin pelastusarmeijan kirppiksellä niitä keltaisina ja oransseina :)

AnNiNa kirjoitti...

Noita 70-luvun Melittakuppeja sain siskolta eilen, kun se ei tykännyt niistä, mut ne oli kuulunu johonkin pakettiin jonka se oli huuto.netistä huutanut. Muutenkin sitten seikkailin huudossa ja siellä on aika paljon noita myynnissä. Haluaisin vielä ehkä toista väriä saman verran ku mulla on noita punaisia eli sen 6kpl. En haluu kuitenkaan pinkkii tai oranssia.