maanantai 30. marraskuuta 2009

Oma koti kullan kallis

Nyt on vihdoin ja viimein saatu muutto pulkkaan tänne hoasin soluasuntoon, jossa saan asua ainakin lukion loppuun asti. Olikin kiva päästä sisustamaan tähän aikaan vuodesta, kun voi jo suoraan pistää jouluverhot ikkunaan ja kyntteliköt ikkunalaudalle. Nyt pääsin myös laittamaan kivoja retro-ostoksiani esille paremmin. Pitää kyllä myöntää että tykkään uudesta huoneestani aivan kamalasti. Tässäpä tulee siis muutama kuvatus.Jossakin kuvassa taisi ikkuna näkyä ja siellä komeilevat siis ihana kirpputorilöytö Tampellan kankaasta ommellut jouluverhot. Rakastuin niihin heti kun näin! Tässäpä siis vielä lähikuvaa:Ihanaa joulunodotusta kaikille!

4 kommenttia:

Tiiainen kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin (tai huoneeseen, miten vain).

Minäkin haluan ikkunalaudan. :)

Minttu-Maaria kirjoitti...

Tulin juuri kirpputorilta (saaliina kaksi t-paitaa ja mukava tummanruskea kaitaliina olohuoneeseen) ja aloin selailemaan summanmutikassa blogeja ja jee, eksyin tänne! Sinulla on hurjan kiva blogi, olen haltioissani puolestasi muutamista kotikolosi kankaista/esineistä. Mm. peltipurkeista, koska minulla on ylitsepääsemätön fiksaatio vanhoihin peltipurkkeihin. =) Jokin kaunis päivä muutan vielä peltipurkkiin!
Hirmuisen ison näköinen huone soluasunnoksi. Tai sitten aika on kutistanut muistot, mutta olen varma että minulla on ollut kaikissa asumissani soluissa ainakin puolet pienemmät neliöt! Lucky you!

ystävällisin terveisin: summanmutikkamatkaaja Minttu-Maaria

mude kirjoitti...

Olet jo laitellut kovasti kodikasta!
On kyllä aivan ihan tuo verho!!!

Onnellisia hetkiä uuteen asumukseen.

Iida kirjoitti...

Minttu-Maaria: huoneessani on neliöitä kokonaiset 13. :-) Ajatuksena tuntui ainakin suhteellisen pieneltä mutta koska seinät ovat valkoiset ja lattia sekä kattokin vaaleat tuntuu huone paljon isommalta. Minulle ainakin juuri sopivan kokoinen. :-)

Kiitoksia onnitteluista, olen onnellinen huoneestani :-)