keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Mielettömiä löytöjä!

Kuten lupasin, tänään kävin kirppareilla. Kämppiksen kanssa kiertelimme isot kasat Helsingin kirppareita ja joistakin jäi jotain kivaa mukaankin. Ensin kävimme flemarilla itsepalvelukirppis Venlassa, josta löysin näitä hauskoja hyllyn päätyboordeja. Nämä on tosi nättejä askartelussa ja miksei hyllynpäädyssäkin. 1e/rulla.Venlasta löytyi myös mielettömän ihana retrolamppu! Se taisi olla päivän paras ostos. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, 5e. Että rakastankin näitä retrolamppuja! Niitä ei voi omistaa liikaa, eihän? On muuten livenä paljon mageempi kuin kuvassa.Seuraavaksi suuntasimme sitten Aleksis Kiven kadun itsepalvelukirppis Jadeen. Sieltä löysin tätä ihanaa tanskalaista sarjaa olevat peltiset lasinaluset eurolla 5 kappaletta. Ostin myös sellaisen peltisen "hyllyn" tms 2.50e mutta siitä jäi vahingossa kuva ottamatta.Hesyn perintöpuodista mäkelänkadulta lähti mukaan Arabian faenza-sarjan syvä lautanen 2e! Edellisellä kirppiksellä oli samaa sarjaa muutama kymmentä euroa kalliimmalla... Taisi olla aika hyvä löytö. Lautanen on hyvässä kunnossa, vaan pieni lohkeama pohjassa joka ei näy tai haittaa ollenkaan.


Hesyltä mukaan myös muutama vanha akuankka, 3kpl 50 snt.Vallilan Emmauksesta tein myös löytöjä. Kiva ruskeakantinen muovipurkki 60snt.Sekä sarviksen punainen purkki haarukoille ja veitsille kuivaustelineeksi tuonne meidän pieneen ja söpöön "keittiöön"... 1e.Tässäpä kaikki tältä erää. Nyt on siis taas shoppailtu oikein kunnolla. Huomenna tai ylihuomenna ajattelin keretä käymään myös Ekotallissa, pitkästä aikaa! Se kun ei ole auki viikonloppuisin.. :(

4 kommenttia:

Nipsutin kirjoitti...

Tuo faenza-sarja on minunkin mieleen. =)

Iita kirjoitti...

Tunnustus sinulle minun blogissani!

Eea kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt. :) Varsinkin tuo lamppu on upea.

Piipertelijä kirjoitti...

Moikka! Punaisesta lampusta tuli mieleeni että meilläkin on tuollainen lamppu (keltaisena kylläkin).. :DD Meillä olevan lampun väristä johtuen en ole ikinä pitänyt koko lampusta. Mutta sinun punainen lamppusi on niiiiiin söpö!