keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Kuulumisia mokkulasta uuteen hiustyyliin

Iltaa! Nyt on sitten saatu muutettua tänne kauhean ihanaan Kallioon ystävän kanssa. Kaksikymmentä neliötä kaksistaan ei ole mikään luksuslukaali mutta viihdymme täällä erinomaisesti. Kiva siisti kämppä kivalla paikalla lähellä koulua. Vautsi. Ja kun nyt vihdoin sain tämän ah, niin hitaan mokkulan kätösiini, pääsen taas takaisin bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Tällä kertaa valokuvat saivat jäädä, kun en ole mitään kivaa koneelle laittanut. Ostoksiakaan ei kauheasti opiskelijabudjetilla ikävä kyllä tehdä. Noh, ostin tänään laskimen, koulukirjoja ja kaksi ihanaa Mauri Kunnaksen kirjaa pikkuveljelleni joululahjaksi. Ne on muuten tosi ihania kirjoja eikös vain olekin? :)

Tässä lähellä on muutama ihan kivan oloinen kirppis, en ole ehtinyt käymään mutta ikkuinoista olen usein katsellut. Voisin ottaa asiakseni mennä, vaikka heti huomenna! Jospa vaikka löytäisin jotain kivaa. Muuten, olisiko kenelläkään vinkkejä hki-vantaa-espoo alueella sijaitsevista hyvistä kirppareista yms? Muutamissa olen käynyt mutta aika vähäisiksi ovat löydöt jääneet. Any ideas?

Pakko muuten kehuskella että kävin eilen kampaajalla! Voihan nenä! Rakastan uutta "lookkiani." Hiuksia lähti todella reippaasti. Hyvästi permanentti sun muut tylsyydet. Hiukset ovat takaraivolta iha muutaman sentin mittaiset ja yleensä sekaisin ja pystyssä, sivuilta taas vähän yli korvien. Paljon sain kehuja uudesta tyylistäni ja olen kieltämättä itsekin erittäin tyytyväinen. Nyt on kuitenkin aika untenmaille. Huomenna pyörähtää koeviikko käyntiin mukavasti ruotsin kokeella. Nu ska jag sova. Hejdå!

Ei kommentteja: