sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Hitsin kiva päivä

Tänään onkin ollut oikea shoppailupäivä. Suuntasin heti aamusta kaupungille kiertelemään kirppareita. Tarkoitus oli mennä pihakirppiksille muttakun satoi, en halunnut ottaa riskiä että menen turhaan, joten kiertelin kirppareita kaupungilla. Kävin myös Valtterissa Vallilan makasiineilla. Sieltä lähtikin mukaan kaikenmoista kivaa. Tämä hauska vanha ok-kuntoinen peltipurkki maksoi 2.50e. Ihanan värinen mielestäni.Valtterista lähti mukaani myös tämä kiva H&M:n tunika. Ihastuin totaalisesti kivaan kuvioon ja väriin. Täysin uudenveroinen 3e.Minulla on ollut jo kahdet kivat aurinkolasit, mutta ne ovat jostain kumman syystä aina hajonneet. Nyt löysin edellisten tilalle uudet, hieman erimalliset kuin edelliset vastaavan tyyliset Valtterista eurolla.Kuusi vuotias pikkuveljeni Emppu on innokas Gogojen keräilijä, joten hän varmasti innostuu nähdessään hänelle kirpparilta ostamani Gogot 3kpl/50snt. Ostin siis 9kpl.Siinäpäs taisivatkin tulla kaikki kirpparilöydöt. Kierrellessäni Helsingissä kävin myös monissa muissa kaupoissa kuin kirpputoreilla. Eurokaupasta löytyi kiva huivi, 1e. Ostin myös pari paketteja kauniiksi koristeltuja muovikynsiä 3e/pkt. Tuntuvat ainakin ihan hyvälaatuisilta. Kuvassa myös eilen mainitsemani nappisormus.
Sain ystäväni äidiltä ihania vanhoja kankaita. Ihanaa, kun menen kotiin viikonloppuna, jos aika vain suinkin riittää voin istahtaa ompelukoneen ääreen tekemään kaikenlaista mukavaa. Tässä kuvia muutamista kivoimmista kankaista

Tässä mielestäni söpöin. Ihana lastenkangas.Minäpä kiitän ja kuittaan nyt tältä illalta. Ei tarvitse pariin päivään taas kärsiä huonoa omatuntoa siitä etten ole kirjoittanut. ;) Kauniita unia!

6 kommenttia:

Suki kirjoitti...

Ihastelin blogisi läpi, kun olet löytänyt niin tosi hienoja vanhoja kankaita kirppareilta. Mahtavia aarteita!

Iida kirjoitti...

Suki... Onhan ne tosi ihania! :)

mude kirjoitti...

Jos vaan liikut Tikkurilassa päin, niin kannattaa kierrätyksestä katsella noita gogoja. Siellä ne on vain 5 senttiä kappale, joten halvalla saisit velipojalle kokoelmaan täytettä. Ja niitä on melkein aina myynnissä.

Iida kirjoitti...

Aijaa! Kiitti vinkistä! Oonki kerran siellä käynyt mutta gogoja en nähnyt. Nytpä uudestaan sinne suuntaan! :)

hippimamma kirjoitti...

Hei, onko tuo peltipurkin kansi alkuperäinen? Minulla kun on tuohon purkkiosan sarjaan kuuluva keksirasia, niin kummastelin tuota värieroa ja voihan se olla että niissä on erinlainen... :)

Iida kirjoitti...

Eipä ole alkuperäinen. Höh. :( Mutta kun tuohon nyt kuitenkin sopii, niin kivahan se noinkin on :)