lauantai 5. syyskuuta 2009

Lauantaikuulumisia

Olisin varmasti kirjoittanut vaikka joka päivä, jos olisi ollut kirjoitettavaa. Mitään ihan jonninjoutavaa on hieman typerä tulla kirjoittelemaan... Kävimme tänään äitini kanssa käsityömessuilla Helsingissä. Pakko sanoa että ylitti kyllä odotukseni. Messuilla oli monenlaista käsityötä laidasta laitaan. Mukaan tarttui vaikka mitä; ihanat keraamiset lintukoristeet, joista teen kaulakorut itselleni, hauska nappisormus, RitaRillan tee-se-itse Ruusulaukku vintagetyyliin. Lisäksi tilasin Suuren Käsityökerhon lehden vuodeksi. Mutta paras ostos oli ehdottomasti Metsolan ihana joustofroteinen raitapaita retrotyyliin. Olen katsellut ja himoinnut tätä Metsolan nettikaupassa jo pidemmän aikaa, mutta nyt kun näin se livenä se oli aivan pakko saada.

Ja tottahan toki tänään piti olla Ihmistulvailemassa. Kulkue sujui hyvin, ehkä vähän tylsänkin rauhallisesti mutta kivaa oli. Ainahan sitä hyvän ja tärkeän asian puolesta hikoilee muutaman tunnin sadeasussa keskellä kirkasta auringonpaistetta. Toivottavasti oli sen arvoista!No, tässäpä kaikki taas tältä erää, joku päivä sitten taas lisää kun on juteltavaa. Heippa! :)

1 kommentti:

Iita kirjoitti...

Minäkin pyörin messuilla ja poistuin monen kangasmetrin kanssa =D Oli muuten aikas hyvä tarjous Suurella Käsityölehdellä, tuli itsekkin tilattua =D