lauantai 27. maaliskuuta 2010

Retroo kierrätyshuoneesta!

Meidän taloissa on yksi huippukiva juttu; meillä on yhteinen kierrätyshuone! Kierrätyshuone on siis nimensä mukaisesti huone kierrättämiseen. Homma toimii niin, että talojen asukkaat voivat viedä varastohuoneeseen turhia astoita, sisustustavaroita, huonekaluja jne. ja kuka tahansa talojen asukkaista voi sitten ottaa kierrätyshuoneesta tarvitsemansa tavarat itselleen. Me tehtiin hyviä löytöjä. Pupu Tupuna -kangasta! Pala oli pieni ja kapea, mutta juuri sopiva olkkarin pöytäliinaksi. Sopii kivasti yhteen olkkarin punaisen maton kanssa (vaikka kuva väittää toista, matto ja kangas ovat oikeastaan aivan samanväriset).



Löysin myös ihanan punaisen retron peltisen leipälaatikon. Kannessa ihania ohuita valkoisia raitoja. Laatikko oli siisitissä kunnossa, melko vähän naarmuja. Aika likaisessa kunnossa se oli, mutta kunnon pesulla siitä sai vielä ihan kivan koristeen.





PS. Aleksanterinkadun Akateemisesta voi ostaa nuorten kirjallisuusseura Prinsipatus Litteraen lehden Scriptorin hintaan 3.00e. Lehti on täynnä nuorten kirjoittamia tekstejä: runoja, novelleja, esseitä, kolumneja jne... Suosittelen! Hyvää lukemista, ja samalla tulee tukeneeksi seuran toimintaa.

1 kommentti:

Kikka kirjoitti...

Ihania aarteita olet löytänyt.

Pupukangas on kyllä yksi ihanimmista ever ♥