lauantai 9. tammikuuta 2010

Vähän kirppuja

Tänään tein kunnon kirpputorikierroksen. Kävin monessa paikassa, mut saalis jäi jostain syystä melko vähäiseksi. No, hyvä vain. Eikä se määrä, vaan laatu. Valtterista Vallilan makasiineilta ostin ihanan Intialaisen paidan 4e. Ihana ja söpö paita, vähän kuin keijukaisen paita johon on kirjailtu kauniita kukkasia.





Toinen kirppislöytö oli ihanat retrolakanat, niinikään Valtterista. Paketti sisälsi kaksi aluslakanaa ja kaksi tyynyliinaa. Kangas on mielestäni todella kaunis. Koko paketti 3e.



Koska kirpputorilla löydöt jäivät noin vähäisiksi, jäi rahaa vähän muuhun. Ostin eilen Ruohonjuuresta Clipper Sleep easy- yrttiteetä. Hyvänmakuista ja ekologista. Tänään huomasin sitten Arabiassa käydessäni että kauppakeskuksen S-Marketissa myydään samoja teepaketteja, mutta hieman halvemmalla. Ostin sitten myös valkoista piparminttuteetä ja SUOSITTELEN. Niin hyvää teetä on ole varmaan ikinä juonut. Plussaa vielä äärettömän söpöistä pakkauksista.



Harvoin asioin Tarjoustalossa, mutta tänään sinne aikani kuluksi poikkesin. Ja se kannatti! Alekorista löytyivät nämä ihanat Finlaysonin Muumi-pyyhkeet, pieni 3e ja iso kylpypyyhe vain 5e. Ostin molemmat kun niin edullisesti sai vaikken pyyhkeitä tarvitsisikaan. Niitä(kin) tuntuu kertyvän aivan liikaa.

1 kommentti:

josefii85 kirjoitti...

Ihania löytöjä :)