lauantai 23. tammikuuta 2010

Ostoksia ja sisustusjuttuja

Kävin tänään Itäkeskuksen Indiskassa. Siellä oli aika paljon -50% jo alennetuista tavaroista. Eli halvalla lähti jos löytyi kivaa. Minun mukaani lähti ihana punavalkoinen puolen desin mittalusikka 1.5o e ja tosi söpö kukkainen paistolasta 2.45 e.

Nopeasti poikkesin myös henkkamaukassa. Siellä harvemmin asioin, mutta nyt oli kivannäköisiä vaatteita näkösällä. Mukaan tarttui tosi kiva ja värikäs pusero, 9.95 e.Ja sitten niitä sisustusjuttuja!

Aikoja sitten ostamani Ikean lintuhäkkikangas pääsi vihdoinkin käyttöön. Nämä päälle ja sisään isot sisustustyynyt ja avot! kivat lattiatyynyt ovat valmiit.Valitettavasti vuokra-asunnon seiniä ei saa maalata tai tapetoida, eikä niihin saa edes oikestaan laittaa minkäänlaisia koukkuja tai nauloja. Kuitenkin rakastan värejä ja keksinkin eilen illalla sitten hassunhauskan idean: vuorasin vaatekaapin päädyn hauskalla lahjapakettipaperilla! Piristi kummasti huoneen valkoista ilmapiiriä.
4 kommenttia:

Missye kirjoitti...

Hieno idea tuo kaappi! Lintutyynyt iski täysillä, ja eteisen lamppu tietty ;)

Iida kirjoitti...

Voi kiitos :) Minusta on kiva kun on vähän väriä valkosten seinien sisällä. Siitäkin tuli sitten 35sentin "tapetti" ;)

BellaGodiva kirjoitti...

Yhdyn Missye mielipiteeseen. Tuo kaapin "tapetti" on loistava idea. Itsekkin olen suunnitellut tuollaista seinälle, mutta en ole saannut aikaiseksi kokeilla, mutta tästä jutusta innostuen voisinkin!

Iida kirjoitti...

Kiitos kiitos. :)