sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Tulihan taas ostettua

No tuli käytyä kaupoilla. Kauan jaksoin alemyyntejä vältellä. Tulee kuitenkin tehtyä turhia heräteostoksia. Tänään päästiin kyllä suhteellisen pienellä krääsämäärällä.

Mukaan tarrautui aika söpöt omppupinnit (+hiuslenksut) Seppälästä, 1e.Jostain syystä tykkään kamalasti pöllöistä. Olenkin himoinnut tätä pöllöpussukkaa jo pidemmän aikaa niinikään Seppälästä, ja tänään sen nyt vihdoin omakseni ostin, 4e.Cara fashionin loppuunmyynnistä mukaan lähti tosi kiva Nanson paita, 10e! On vielä kaikenlisäksi reilun kaupan.Seppälästä vielä pirteä sateenvarjo, 5e. Minusta tuntuu, että hukutan kaikki sateenvarjoni. Tätä en kyllä aio hukata!

Anttilasta iso purkillinen kivoja puuhelmiä askarteluun. Olisiko ollut hieman päälle 13e tämä ämpärillinen. Ei siis ollut alessa, mutta puuhelmet on tosi, tosi kivoja.Kävin myös kirpputoreilla tänään, ja sieltä tarttui mukaan vaikka ja mitä! Niistä lisää viimeistään huomenna...

2 kommenttia:

dibsukka kirjoitti...

Rakastuin nuihin omppupinneihin, ihania!! Pöllöpussukkaa on pakko käydä katsomassa täälläkin, olispas vielä jäljellä!!

Kiitos puuhelmivinkistä!! Vanhat alkaa olemaan loppu ja uusille tarvetta. Edelliset ostin Halpa Hallista, siellä oli kivoja värikkäitä puuhelmiä myös:)

Iida kirjoitti...

Kiva jos sait hyviä vinkkejä! :) Toivottavasti löydät pöllöpussukan vielä. On kyllä sen verran ihastuttavia nuo pöllöset :)