keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Keltaista

Hakaniemen Fidasta löytyi kertakaikkisen ihastuttava pienenpieni kukkokuvioinen peltipurkki peltipurkkiaddiktille. Minulla alkaa olla jo vino pino peltipurkkeja, enkä kohta enää keksi niille paikkoja, tai niihin mitään säilytettävää. Any ideas? Kukkopurkki 1.50e.Olen myös aikamoinen Muumi-fani (kuten ehkä olette huomanneet.) Äitini toi Kouvolan shoppailureissulta minulle todella kivan pahvisen matkalaukun Niiskuneidin ja Pikku Myyn kuvilla varustettuna. Tällekin on paikka vielä hakusessa, johonkin esille haluan sen pistää.


6 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Tuo muumisalkku on aivan ihana! Minäkn haluun! :P
Etkös sinä asukkin yksin? Tuli vain mieleen, että kuinka suuressa asunnossa asustelet ja miten sinne mahtuu kaikki tavaat?

Iida kirjoitti...

Minustakin se on kovin ihana :) Joo, tai oikeastaan asun solussa. Oma huone on 13m2 eli tilaa ei ihan hirveästi ole, mutta riittämiin. :) Kyllä ne tavarat jotenkin paikkansa löytävät, ja osa aarteistani on Kotkassa kotona odottamassa sitten isompaa asuntoa :)

Tia kirjoitti...

Kiva ostokset!

Iita kirjoitti...

Sisältyykö tuohon keittiö/kylppäri? Anteeksi uteliaisuuteni, mutta hieman mietyttää mahdunkohan itse n. 19m2 luukkuun, johon sisältyy kylppäri ja keittokomero, eli se asuinhuone ei ole kovin iso.. Minun kun pitäisi ottaa ompelukone ja saumuri mukaani ;P

Iida kirjoitti...

Koko asunto on 93m2, siinä on neljä 13m2 huonetta, ja yhteiset kylppäri, erillinen vessa, eteinen/aula/olkkari ja keittiö. Itse olen asunut hetken 20m2 yksiössä ja siellä on aika ahdasta, jos on kamalasti tavaraa. Tosin, riippuu varmasti aika paljon huoneen pohjasta, ja miten tavaroiden säilytystilaa on. :)

BellaGodiva kirjoitti...

Oi kiva purkki ja ihana muumilaukku. OVat molemmat ihanan keltaisia:)