perjantai 6. elokuuta 2010

Vaatteeton

...no ei nyt sentään!

Havahduin pari päivää sitten siihen tosiasiaan, ettei minulla ole yhtäkään normaalia valkoista/mustaa perusvaatetta. Jos jotain on, ne ovat kaikki jotain juhlavaatteita, tai muuten ei aivan perusvaatteita. Asialle piti äkkiä tehdä jotain. Sain taas hyvin (teko)syyn lähteä shoppailemaan, rajana vain musta ja valkoinen!

2-pack kivoja perus teeppareita H&M:ssä taisivat kustantaa 9.95e. Kivoja, kevyitä ei kovin paksuja paitoja. Tosi mukavat urheillessa ja näillä helteillä.



Ihana puuvillatakki Anttilan tasaraharekistä 10e. Näitä oli jäljellä pilvin pimein, ihmettelen kovin että miksi. Istuu hyvin, mukavan pehmeä päällä ja muutenkin klassinen aina käyvä perusvaate. No, kaikkea ei voi, eikä tarvitsekaan ymmärtää.



Citymarketista kivat lenkkihousut 14.95e. Nämäkin olivat tosi kivat päällä, sekä istuivat hyvin. Kangas näissäkin ihanan pehmeää ja kivan tuntuista päällä.



Loppuun vielä ihan perus teeppari 6.95e, sekä päällä tosi kivan näköinen hihaton pitkä tunikatyyppinen trikoopaita 9.95e. Se näytti päällä tosi kivalta, vaikka onkin maailman yksinkertaisin vaate. Myös tunikapaita on musta, vaikka kamera sen värin hieman ruskeahkoksi päättikin muuttaa.



Ja koska nyt ryhdyin yhtäkkiä niin kovin mustavalkoiseksi ihmiseksi, piti kynnetkin lakata teeman mukaan vaaleiksi. ;)


Ei kommentteja: