sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kirpparilöytöjä

Kävin pitkästä aikaa Pennikirppikseltä. Kauheasti siellä ei mitään ollut, mutta pari söpöä löytöä tein. Ihana ihana ihana pussilakana 3e. Tosi hyvässä kunnossa. Ajattelin että tästä tekisi jotain kivaa, mutta en tiedä raaskinko leikata...Edellisessä postauksessa esittelin nukkekotiprojektia. Nyt on käynnissä siis kova sisustustarvikkeiden etsiminen ja tuunaaminen. Löysin vanhat rakennuspalikat hintaan 2.50e. Nämä olivat oikein söpöt mielestäni, ja aika vanhat ilmeisesti. Kiva löytö, näistä saa kivoja juttuja nukkekotiin varmasti.

Kesäisin jaksaa myös lukea. Nyt on kesken Dostojevskin Idiootti. En tiedä, jaksanko sitä nyt lukea loppuun asti, tekisi kovasti mieli aloittaa tämä uusin hankinta, Andrei Makinen Venäläisiä unelmia. Hintaa oli kirppiksella 2e, kirja uudenveroinen. Tein mielestäni vaikka vähän, niin tosi hyviä löytöjä! :)


2 kommenttia:

BellaGodiva kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt! Nuo pussilakanat ovat tutut. Ystävälläni on juuri samanlaiset! ja uskon vahvasti, että noista ihanan värikäistä palikoista saa hyviä juttuja nukkekotiisi. Mielikuvitus vaan rajana.

Kikka kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta, pitkstä aikaa!

Ihanat palikat olet löytänyt.