perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kierrätyskeskus ja hintalappuärsytys

Koeviiko käynnissä ja kiirettä pitää! Bloggailu on ollut minun osaltani aika heikonlaista viimeaikoina, pahoittelen. Koetan parantaa tapani! Kiiressä ei ole pahemmin ehtinyt kirpputoreillakaan kierrellä, mutta eilen otin suunnaksi kierrätyskeskuksen. Eipä sieltä nyt hurjia löytöjä tehty, mutta tämä melko suuri kangaspala oli kyllä mielestäni aika veikeä. Kustansi kokonaiset 1e.Ja Sarviksiahan ei tietenkään ole koskaan liikaa! Kaksi hyväkuntoista, melkein naarmutonta Sarviksen mukia 0.50e/kpl.Olenko ainoa jolla meinaa mennä hermo noiden kierrätyskeskuksen hintalapputarrojen kanssa? Varsinkin vanhoihin muoviastioihin läntättynä ne eivät ihan helpolla irtoakaan. Ärsyttää, sillä joistain muoviastioista tarrat eivät lähde millään kokonaan pois, vaan jäljelle saattaa jäädä tahmea liimaläntti. No mitä tekee lautasella jossa on keskellä läntti liimaa? Ei siitä ainakaan syödä viitsi. Olen näitä liotellut ja rapsutellut, onko jollain muita ideoita?

6 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

mulla kans ahdistaa kun ne kierrätyskeskuksessa iskee niitä hemmetin tarroja kirjojen sisäsivuille ja sit vaikka kuinka varovasti yrittää irrottaa niin melkeinpä aina lähtee pala sen teipin mukana grrr!

muoviastioista kannattaa koittaa liuotella etikalla (ja kaikista muistakin pinnoista jotka kestää kastumisen)

mude kirjoitti...

Täällä kanssa tuskaillaan kierrätyshintalappuja.
Vielä enemmän ärsyttää ainakin Tikkurilassa se, että esim pelien kannet teipataan kiinni. Milläs sitä sitten katsoo, miltä jokin vieras peli näyttää tai minkäkokoisia on palapelin palat! Däm!!!

Mä olen öljyllä irrotellut astioista hintalappuja.

Iida kirjoitti...

Kiitos ideoista. Pitääkin yrittää etikkaa tai öljyä. Jep, se että jokapaikkaan pitää länttästä hintalappu tai teippiä on tosi rasittavaa. Oon kans huomannu että kirjoissa on, se on harmillista. Jossain paikoissa oon nähny että kirjoihin on laitettu hinta lyikkärillä ekalle lehdelle, musta se oli aika hyvä idea.

Jokke kirjoitti...

Tiukat on liimat. Olen tainnut vaan kynnellä rapsuttaa... öljy tepsii joskus.

Kotkokakt kirjoitti...

Pyyhekumi toimii myös usein muoviin, jossa on liimatahraa. :)

Sumppi-1 kirjoitti...

Olen kokeillut tarpeen mukaan eri aineita, tärpätti auttaa usein, muutoin asetoni, Sinol tms. ja joskus jopa hionut pois kromitahnalla. Jälkimmäisin lisäksi hinkkaa hienoksi, nimestä huolimatta kaikenlaista muutakin kuin metalleja, jopa naarmuinen CD-levy lähti soimaan!