torstai 25. helmikuuta 2010

Marimekkoa ja vähän kirppistä

Että minä rakastankin Marimekkoa. Voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi. Ainakin melkein. Nytkin sieltä himottelen ihanaa kesämekkoa veljen rippijuhliin kesäksi. Harmi vain, että laatu maksaa, ja opiskelijan budjetti on tunnetusti erittäin rajallinen. Höh. Haaveeksi taitaa siis jäädä. Mutta tänään tein kivan löydön Marimekosta: reilu 3 metriä ihastuttavaa sinistä Karkulaiset-trikookangasta 20e. Ajattelin ruveta hieman lapselliseksi ja ommella tästä itselleni paidan. Ja pikkuveljelle tietysti samanlaisen!


Pääsin pitkästä aikaa käymään Ekotallissa. Suuria löytöjä sieltä en tehnyt, enkä varmasti tule enää tekemäänkään. Koko paikka on nimittäin siivottu ja kaikki "turha" (lue: paras) roju on viety pois. Hyvästi penkominen! Harmittaa. Ekotallin hintataso on myöskin noussut yleisesti, varsinkin kankaissa ja astioissa. Nykyisin monet astiat jäävät sinne liian korkean hinnan vuoksi.

Tässä kuitenkin jotain pientä, jota tarttui mukaan. 3kpl Sarviksen punaisia lautasia á 0.20e ja ihastuttava ruskea munakenno, 0.5oe.Paras löytö oli mielestäni tämä erittäin kaunis ja hyväkuntoinen peltitarjotin, 1.50e. Ihastuin kuvioon heti, ja pakkohan tämä oli sitten mukaan napata. Pohjassa on vielä vanha "Made in Hungary" -tarra.Vihreä ihan söpö tyynyliina 0.50e.Meillä on lunta. Meillä on paljon lunta. Meillä on aivan liikaa lunta! Loppuun siis hauska kuva takapihan lumitöistä. Toivottavasti tämä lumentulo loppuu pian. Onhan lumi ihanaa, ja kiva että sitä on, mutta liika on liikaa.


3 kommenttia:

Katalaiina kirjoitti...

Löysin jostain internetin uumenista hienon blogisi, jään ehdottomasti seurailemaan! :)
Sarvikset on ihania, minulta löytyy aika kattava kulhokokoelma itseltäni!

Iida kirjoitti...

Hei, tervetuloa :) Kiva että tykkäät blogistani. :)

Sulla on varmasti hieno kokoelma, itselläni vielä aika pieni. :)

mude kirjoitti...

Voi jee mikä munakotelo !!!