sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tennarikesä

Vanhat kengät sanoivat sopimuksensa irti. Kuulun niihin ihmisiin jotka käyttävät kengät loppuun saakka. Viimeisimmistä irtosi pohja, joten kenkäkaupoille oli suunnattava.



Yhdet kengät oli tarkoitus ostaa, mutta toisin kävi. Anttilassa oli nimittäin jonkinlaiset kuponkipäivät tarjous oli kolmet kengät kaksien hinnalla. Ihanat hieman pidempivartiset ruudulliset tennarit kustansivat 19.90. Jostain alelaatikosta kaivoin kahdet ihan hauskat ja kätevät nauhattomat tennarit á 10e. Sain siis kolmet kivat kengät yhteensä hintaan 29.90!

Mustavalkoharmaa ruudulliset ovat kyllä ehdottomat lempparit!



Vaikka värikkäätkin kengät ovat hauskat.





Mukavaa kesän ja kesäkenkäkelejen odotusta!

tiistai 20. huhtikuuta 2010

IKEA:sta!

Minä myönnän ihan suoraan että rakastan ikeaa. Monien inhoamaa kauppaa joka kuitenkin on täynnä hienoja kalusteita ja sisustusjuttuja, usein jopa reilusti muiden liikkeiden hintoja halvemmalla. Jokin aika sitten taas ikeaan eksyin, ja sieltä mukaan lähti kiva ja tyylikäs valkoinen pöytälamppu 2.50e! Näitä oli useamman värisiä. Huomaa myös ikean pallokankaasta tehty verho taustalla. ;)



Viime käynnillä olin myös vailla lahjapaperia ja sattumalta sellaista ikeasta löysin. En ole kyllä aikaisemmin nähnyt. Sinivihreäraidallinen lahjapaperi on mielestäni todella kivan värikäs, enkä ole kovin usein tämän tyylistä raidallista lahjapaperia nähnyt, joten se on myös tavallaan melko persoonallinen.


Lukemista

Kävin viikonloppuna kirpparikierroksella mm. Valtterissa, jäähallilla ja Mellunmäessä mutta tuntui siltä, ettei oikein mitään tahtonut löytyä. Kierrokselta jäi käteen ainoastaan lehtiä Valtterista, ihana -96 vuodelta oleva Maailman vahvin nalle -lehti. Nämä olivat pienempänä lemppareitani. Mukaan lähti myös muutama kiva Glorian Koti -lehti.

Se on jännä, miten joskus tuntuu että tekee uskomattomia löytöjä ja joka kirpparilla onnistaa, mutta välillä taas on sellainen olo ettei löydä mitään mistään. Tai jos löytää, on se aina väärän väristä, rikkinäistä, väärän kokoista tai aivan liian hinnakasta. Toivottavasti ensi reissulla on parempi tuuri!





perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kierrätyskeskus ja hintalappuärsytys

Koeviiko käynnissä ja kiirettä pitää! Bloggailu on ollut minun osaltani aika heikonlaista viimeaikoina, pahoittelen. Koetan parantaa tapani! Kiiressä ei ole pahemmin ehtinyt kirpputoreillakaan kierrellä, mutta eilen otin suunnaksi kierrätyskeskuksen. Eipä sieltä nyt hurjia löytöjä tehty, mutta tämä melko suuri kangaspala oli kyllä mielestäni aika veikeä. Kustansi kokonaiset 1e.



Ja Sarviksiahan ei tietenkään ole koskaan liikaa! Kaksi hyväkuntoista, melkein naarmutonta Sarviksen mukia 0.50e/kpl.



Olenko ainoa jolla meinaa mennä hermo noiden kierrätyskeskuksen hintalapputarrojen kanssa? Varsinkin vanhoihin muoviastioihin läntättynä ne eivät ihan helpolla irtoakaan. Ärsyttää, sillä joistain muoviastioista tarrat eivät lähde millään kokonaan pois, vaan jäljelle saattaa jäädä tahmea liimaläntti. No mitä tekee lautasella jossa on keskellä läntti liimaa? Ei siitä ainakaan syödä viitsi. Olen näitä liotellut ja rapsutellut, onko jollain muita ideoita?

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Meillä tyhjennetään kaappeja -> huutis!

Meillä tyhjennetään nyt hulluna kaappeja. Aika ei riitä naputtelemaan huutikseen niin paljon tavaraa kuin sitä olisi. TÄLLÄ HETKELLÄ / TULOSSA esim:




Minymon 110cm toppatakki edullisesti!



Ihana kevääseen sopiva vuorillinen collegetakki jonka kuva temppuilee



Retro tarjotin





Miesten rullaluistimet koko noin 45, ilmestyy listoille ensi viikonloppuna viimeistään



KOHTEENI LÖYDÄT TÄSTÄ