keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Mielettömiä löytöjä!

Kuten lupasin, tänään kävin kirppareilla. Kämppiksen kanssa kiertelimme isot kasat Helsingin kirppareita ja joistakin jäi jotain kivaa mukaankin. Ensin kävimme flemarilla itsepalvelukirppis Venlassa, josta löysin näitä hauskoja hyllyn päätyboordeja. Nämä on tosi nättejä askartelussa ja miksei hyllynpäädyssäkin. 1e/rulla.



Venlasta löytyi myös mielettömän ihana retrolamppu! Se taisi olla päivän paras ostos. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, 5e. Että rakastankin näitä retrolamppuja! Niitä ei voi omistaa liikaa, eihän? On muuten livenä paljon mageempi kuin kuvassa.



Seuraavaksi suuntasimme sitten Aleksis Kiven kadun itsepalvelukirppis Jadeen. Sieltä löysin tätä ihanaa tanskalaista sarjaa olevat peltiset lasinaluset eurolla 5 kappaletta. Ostin myös sellaisen peltisen "hyllyn" tms 2.50e mutta siitä jäi vahingossa kuva ottamatta.



Hesyn perintöpuodista mäkelänkadulta lähti mukaan Arabian faenza-sarjan syvä lautanen 2e! Edellisellä kirppiksellä oli samaa sarjaa muutama kymmentä euroa kalliimmalla... Taisi olla aika hyvä löytö. Lautanen on hyvässä kunnossa, vaan pieni lohkeama pohjassa joka ei näy tai haittaa ollenkaan.


Hesyltä mukaan myös muutama vanha akuankka, 3kpl 50 snt.



Vallilan Emmauksesta tein myös löytöjä. Kiva ruskeakantinen muovipurkki 60snt.



Sekä sarviksen punainen purkki haarukoille ja veitsille kuivaustelineeksi tuonne meidän pieneen ja söpöön "keittiöön"... 1e.



Tässäpä kaikki tältä erää. Nyt on siis taas shoppailtu oikein kunnolla. Huomenna tai ylihuomenna ajattelin keretä käymään myös Ekotallissa, pitkästä aikaa! Se kun ei ole auki viikonloppuisin.. :(

Kuulumisia mokkulasta uuteen hiustyyliin

Iltaa! Nyt on sitten saatu muutettua tänne kauhean ihanaan Kallioon ystävän kanssa. Kaksikymmentä neliötä kaksistaan ei ole mikään luksuslukaali mutta viihdymme täällä erinomaisesti. Kiva siisti kämppä kivalla paikalla lähellä koulua. Vautsi. Ja kun nyt vihdoin sain tämän ah, niin hitaan mokkulan kätösiini, pääsen taas takaisin bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Tällä kertaa valokuvat saivat jäädä, kun en ole mitään kivaa koneelle laittanut. Ostoksiakaan ei kauheasti opiskelijabudjetilla ikävä kyllä tehdä. Noh, ostin tänään laskimen, koulukirjoja ja kaksi ihanaa Mauri Kunnaksen kirjaa pikkuveljelleni joululahjaksi. Ne on muuten tosi ihania kirjoja eikös vain olekin? :)

Tässä lähellä on muutama ihan kivan oloinen kirppis, en ole ehtinyt käymään mutta ikkuinoista olen usein katsellut. Voisin ottaa asiakseni mennä, vaikka heti huomenna! Jospa vaikka löytäisin jotain kivaa. Muuten, olisiko kenelläkään vinkkejä hki-vantaa-espoo alueella sijaitsevista hyvistä kirppareista yms? Muutamissa olen käynyt mutta aika vähäisiksi ovat löydöt jääneet. Any ideas?

Pakko muuten kehuskella että kävin eilen kampaajalla! Voihan nenä! Rakastan uutta "lookkiani." Hiuksia lähti todella reippaasti. Hyvästi permanentti sun muut tylsyydet. Hiukset ovat takaraivolta iha muutaman sentin mittaiset ja yleensä sekaisin ja pystyssä, sivuilta taas vähän yli korvien. Paljon sain kehuja uudesta tyylistäni ja olen kieltämättä itsekin erittäin tyytyväinen. Nyt on kuitenkin aika untenmaille. Huomenna pyörähtää koeviikko käyntiin mukavasti ruotsin kokeella. Nu ska jag sova. Hejdå!

perjantai 18. syyskuuta 2009

On se elämä kurjaa ilman nettiä

Niimpä.

Muutin ystäväni kanssa Kallioon asumaan ja meillä on mennyt oikein mukavasti. Ainut ongelma on ollut se, että seutu on varsinkin pimeällä aika rauhatonta ja se, ettei meillä ole nettiä. Bloggailu on siis ollut jokseenkin mahdotonta. Palaan taas ahkerampaan kirjoitteluun heti, kun saamme netin asuntoomme. Siihen asti,

OIKEIN MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE!

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Hitsin kiva päivä

Tänään onkin ollut oikea shoppailupäivä. Suuntasin heti aamusta kaupungille kiertelemään kirppareita. Tarkoitus oli mennä pihakirppiksille muttakun satoi, en halunnut ottaa riskiä että menen turhaan, joten kiertelin kirppareita kaupungilla. Kävin myös Valtterissa Vallilan makasiineilla. Sieltä lähtikin mukaan kaikenmoista kivaa. Tämä hauska vanha ok-kuntoinen peltipurkki maksoi 2.50e. Ihanan värinen mielestäni.



Valtterista lähti mukaani myös tämä kiva H&M:n tunika. Ihastuin totaalisesti kivaan kuvioon ja väriin. Täysin uudenveroinen 3e.



Minulla on ollut jo kahdet kivat aurinkolasit, mutta ne ovat jostain kumman syystä aina hajonneet. Nyt löysin edellisten tilalle uudet, hieman erimalliset kuin edelliset vastaavan tyyliset Valtterista eurolla.



Kuusi vuotias pikkuveljeni Emppu on innokas Gogojen keräilijä, joten hän varmasti innostuu nähdessään hänelle kirpparilta ostamani Gogot 3kpl/50snt. Ostin siis 9kpl.



Siinäpäs taisivatkin tulla kaikki kirpparilöydöt. Kierrellessäni Helsingissä kävin myös monissa muissa kaupoissa kuin kirpputoreilla. Eurokaupasta löytyi kiva huivi, 1e. Ostin myös pari paketteja kauniiksi koristeltuja muovikynsiä 3e/pkt. Tuntuvat ainakin ihan hyvälaatuisilta. Kuvassa myös eilen mainitsemani nappisormus.




Sain ystäväni äidiltä ihania vanhoja kankaita. Ihanaa, kun menen kotiin viikonloppuna, jos aika vain suinkin riittää voin istahtaa ompelukoneen ääreen tekemään kaikenlaista mukavaa. Tässä kuvia muutamista kivoimmista kankaista





Tässä mielestäni söpöin. Ihana lastenkangas.



Minäpä kiitän ja kuittaan nyt tältä illalta. Ei tarvitse pariin päivään taas kärsiä huonoa omatuntoa siitä etten ole kirjoittanut. ;) Kauniita unia!

lauantai 5. syyskuuta 2009

Lauantaikuulumisia

Olisin varmasti kirjoittanut vaikka joka päivä, jos olisi ollut kirjoitettavaa. Mitään ihan jonninjoutavaa on hieman typerä tulla kirjoittelemaan... Kävimme tänään äitini kanssa käsityömessuilla Helsingissä. Pakko sanoa että ylitti kyllä odotukseni. Messuilla oli monenlaista käsityötä laidasta laitaan. Mukaan tarttui vaikka mitä; ihanat keraamiset lintukoristeet, joista teen kaulakorut itselleni, hauska nappisormus, RitaRillan tee-se-itse Ruusulaukku vintagetyyliin. Lisäksi tilasin Suuren Käsityökerhon lehden vuodeksi. Mutta paras ostos oli ehdottomasti Metsolan ihana joustofroteinen raitapaita retrotyyliin. Olen katsellut ja himoinnut tätä Metsolan nettikaupassa jo pidemmän aikaa, mutta nyt kun näin se livenä se oli aivan pakko saada.





Ja tottahan toki tänään piti olla Ihmistulvailemassa. Kulkue sujui hyvin, ehkä vähän tylsänkin rauhallisesti mutta kivaa oli. Ainahan sitä hyvän ja tärkeän asian puolesta hikoilee muutaman tunnin sadeasussa keskellä kirkasta auringonpaistetta. Toivottavasti oli sen arvoista!



No, tässäpä kaikki taas tältä erää, joku päivä sitten taas lisää kun on juteltavaa. Heippa! :)